Ujes Eethuis

Bedrijfscatering Boekel


Sfeer en beleving in de bedrijfskantine dragen bij aan de productiviteit en werkplezier binnen uw bedrijf. Een goed gevarieerde catering ligt hieraan ten grondslag. Ujes Eethuis verzorgt, indien gewenst, de gehele bedrijfscatering voor uw bedrijf in de regio Boekel. Zowel de lunchcatering als de maaltijdcatering. In goed overleg stellen we samen met u de dienstverlening samen. Daarna neemt Ujes Eethuis u alle zorgen uit handen zodat u optimaal kunt genieten van uw lunch of maaltijd. Wij kunnen naast het verzorgen van de bedrijfscatering ook de gehele bedrijfskantine beheren of exploiteren. Dan runnen wij ter plaatse de bedrijfskantine ten behoeve van uw medewerkers. Zo heeft u nergens geen omkijken naar en bent u verzekerd van een optimale service met een uitgebreid aanbod aan gerechten. Ujes Eethuis is continu bezig om het aanbod uit te breiden en de service te verbeteren. Zo blijven wij uw medewerkers verassen en zorgen wij voor variatie in de kantine. Voor een op maat gesneden bedrijfscatering in Boekel kunt u terecht bij Ujes Eethuis.

Lunchcatering Boekel

Misschien wel het belangrijkste moment van de dag bij bedrijven is de lunch. Even een rustig momentje voor jezelf, even bijkomen van een drukke hectische morgen. Bij bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om in een ontspannen sfeer de dag door te nemen, elkaar beter te leren kennen of elkaar te helpen bij werk gerelateerde problemen. Bij een goede lunch hoort natuurlijk een goede catering. Ujes Eethuis erkent het belang van een goede lunch en heeft verschillende mogelijkheden om elke middag een verse, verantwoorde lunch op tafel te zetten.

Bedrijfslunches worden in een representatieve cateringdoos op schaal geleverd. Als u voor 10.30 uur besteld wordt de bestelling voor lunchtijd geleverd. Minimale bestelbedrag voor bezorging binnen Boekel is € 10,00 en dit geldt alleen voor bedrijven.

Maaltijdcatering Boekel

Naast de lunch verzorgt Ujes Eethuis ook de maaltijdcatering. Voor de hardwerkende medewerker die nog in de late uurtjes actief is of voor bedrijven die gebruik maken van ploegendiensten. Een goede maaltijd vormt de basis voor iedere medewerker om toch nog even door te kunnen gaan in de late uurtjes.

Iedere werkdag maken veel bedrijven in Boekel gebruik van onze maaltijdcatering. Aan het einde van de dag verzorgen wij maaltijden voor u en uw medewerkers. Verse maaltijdsalades, keuze uit vlees-, vis-, rijst-, en pastamaaltijden en ons wisselende week menu zorgen voor voldoende variatie.

Wanneer u voor 15.30 uur besteld wordt de maaltijd op elk gewenst tijdstip geleverd. Minimale bestelbedrag voor de bezorging binnen Boekel bedraagt € 20,00 en alleen is alleen bedoeld voor bedrijven.

Bedrijfscatering in uw regio

Dagelijks verzorgt Ujes Eethuis voor meerdere bedrijven in Boekel de bedrijfscatering. Dit doen wij al jaren en zijn dan ook goed in staat om dit geheel naar wens voor u te verzorgen. Wij denken graag met mee over een op maat gesneden bedrijfscatering voor uw locatie.