Ujes Eethuis

Catering in Uden


Met een uitstekende service en een uitgebreid assortiment aan eten, drinken en cateringmaterialen biedt Ujes Eethuis een volledig verzorgde catering aan in de regio Uden. Voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat niet elke gelegenheid hetzelfde is en smaken verschillen staat ons concept en assortiment nooit vast. Er is altijd ruimte voor verandering en verbetering. Daarom bieden wij advies op maat. Zo kunnen wij de gehele organisatie voor onze rekening nemen of u bijstaan in de begeleiding, bediening en afronding/ opruiming van uw feest.

Als de keuze voor uw catering in Uden is gemaakt neemt  Ujes Eethuis de gehele organisatie uit handen zodat u optimaal kunt genieten van uw lunch of maaltijd met drankje. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten we wat de mensen willen en zorgen we door variatie in het assortiment dat de mensen enthousiast blijven. Ujes Eethuis is continu bezig om het aanbod uit te breiden en de service te verbeteren. Zo heeft u altijd variatie in de keuzemogelijkheden.

Catering Uden, persoonlijk en betrouwbaar

Elke gelegenheid vraagt om een persoonlijke benadering. In goed overleg kijken we samen welke catering het beste bij u past. De catering wordt geheel aan uw wensen op maat geleverd. Met persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid zorgen we er samen voor dat de catering tot in de puntjes geregeld wordt. De catering in Uden van Ujes Eethuis is vakkundig en betrouwbaar. Wij leveren maatwerk voor elke gelegenheid, groot of klein.

Zo verzorgt Ujes Eethuis de bedrijfs- en partycatering in Uden. De bedrijfscatering bestaat uit een lunchcatering en maaltijdcatering. Iedere dag weer een gevarieerd aanbod.

Catering Uden door Ujes Eethuis

  • Uw wensen staan centraal
  • Catering op maat
  • Scherpe prijzen
  • Gezond en lekker
  • Veel variatie
  • Uitgebreide keuze

Vanwege onze jarenlange ervaring in catering kunnen wij u van dienst zijn met een breed assortiment en diverse ondersteuningsmogelijkheden. Ujes Eethuis is vakkundig, culinair verrassend, sfeerbepalend en staat garant voor een goede organisatie.