Ujes Eethuis

Partycatering in Boekel


Een goed verzorgde partycatering is essentieel voor ieder feest. Naast de ingrediënten locatie, sfeer en de entertainment is de partycatering uitermate belangrijk voor het laten slagen van elk feest. Wij verzorgen voor u de partycatering in Boekel tot in de detail. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bieden advies op maat. Met persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid zorgen we er samen voor dat het feest tot in de puntjes geregeld wordt. De partycatering van Ujes Eethuis is vakkundig en betrouwbaar. Wij leveren maatwerk voor elke gelegenheid, groot of klein.

Ingrediënten goede partycatering Boekel

Een verzorgde partycatering vergt een goede organisatie. Met jarenlange ervaring brengen wij ieder feest tot een goed eind. Zo kunnen wij de gehele organisatie voor onze rekening nemen of u bijstaan door middel van personeel in te zetten bij de begeleiding, bediening en afronding van uw feest. Voor de gehele partycatering in Boekel; de organisatie, begeleiding, bediening, opruiming, etc kunt u terecht bij Ujes Eethuis.

Mogelijkheden partycatering Boekel

Omdat niet elke gelegenheid hetzelfde is bieden wij advies op maat. Elke gelegenheid vraagt dan ook om een persoonlijke benadering. Door ons uitgebreid assortiment aan catering materiaal, buffetten en  dranken kan er voor elke gelegenheid een partycatering in Boekel op maat worden verzorgd.

Wij bieden een totaal plaatje aan, waarbij al uw zorgen uit handen wordt genomen. Uw evenement wordt van begin tot eind verzorgd met oog op alle aspecten zoals locatie, culinaire mogelijkheden, dranken, service, decoratie,  meubilair, tenten, licht, geluid, etc.

Met onze heerlijke decoratieve schotels en buffetten maken wij van het eten al een feest op zich. Wij vragen u voor buffetten, luxe bittergarnituren en dergelijke om uiterlijk drie werkdagen van te voren te bestellen. Mini snacks kunnen dagelijks worden besteld. Indien gewenst kunnen porseleinen servies en rvs bestek gratis worden meegeleverd. Afwaskosten zijn dan € 0,75 per persoon.