Ujes Eethuis

Onze zaak


Bij Ujes Eethuis kunt u iedere werkdag vanaf 9 uur terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner.
Verse Italiaanse koffie, luxe broodjes en frites van het huis, zijn zomaar een greep uit ons assortiment. Onze menukaart waarop de Black Angus burgers en de huisgemaakte salades regelrechte toppers zijn, wordt maandelijks verrijkt met seizoensmenu's. Bij mooi weer is ons terras ook geopend.

Lunchcatering


Elke werkdag maken vele bedrijven gebruik van onze lunchcatering.  Complete bedrijfslunches met soep en/of zuivel en verse jus d'orange.
Zomaar een lekker broodje bestellen? Dan kan natuurlijk ook: Er is keuze uit zes verschillende soorten vers brood en wel meer dan twintig soorten beleg voor de verantwoorde trek.

Bedrijfslunches worden in een representatieve cateringdoos en op schaal aangeleverd, kleinere bestellingen worden per stuk verpakt. Voor 10.30 uur besteld is voor lunchtijd geleverd. Minimale bestelbedrag voor bezorging binnen de gemeente Uden € 10,00 en daarbuiten € 20,00 en alleen voor bedrijven. Betalingen geschieden contant aan onze chauffeur, wilt u structureel gebruik maken van onze cateringservice, dan is levering op rekening mogelijk.

Maaltijdcatering


Elke werkdag maken vele Udense bedrijven gebruik van onze maaltijdcatering. Aan het einde van uw werkdag verzorgen wij (overwerk)maaltijden voor u en uw medewerkers. Verse maaltijdsalades, keuze uit vlees-, vis-, rijst-, en pastamaaltijden en onze wisselende maandmenu's zorgen voor voldoende variatie.

Voor 15.00 uur besteld is op het afgesproken tijdstip geleverd. Minimale bestelbedrag voor de bezorging binnen Uden € 20,00 en alleen voor bedrijven. Betalingen geschieden contant aan onze chauffeur, wilt u structureel gebruik maken van onze cateringservice, dan is levering op rekening mogelijk.

Partycatering


De partycatering van Ujes Eethuis neemt u alle zorgen uit handen, van heerlijke hapjes en buffetten tot een compleet bedrijfsfeest op uw eigen locatie, uw gasten zijn onze gasten. We vertellen u ook graag meer over de fiscale voordelen over feesten op uw eigen locatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak!